..:: Conferinţa internaţională ::..

SCHIMBĂRI STRATEGICE ÎN SECURITATEA ŞI RELAŢIILE INTERNAŢIONALE"

UNIVERSITATEA NAŢIONALĂ DE APĂRARE CAROL I“
Facultatea de Securitate şi Apărare
Bucureşti, Romania, 09 - 10 Aprilie 2020

         În contextul măsurilor instituite la nivel european, național și în cadrul Ministerului Apărării Naționale în scopul prevenirii răspândirii COVID-19, activitățile conferinței care presupun întruniri publice sunt suspendate.

Studierea și diseminarea rezultatelor se vor realiza fără întruniri publice, astfel:

Volumele conferinței, în format electronic, au fost publicate pe siteul www.strategii21.ro în Secțiunea Conference Proceedings și vor fi indexate în baza internațională de date ProQuest Central.

Douăzeci și două de seturi de volume tipărite vor fi expediate unor biblioteci și înstituții din țară, în temeiul prevederilor Legii111/1995 și O.G. 17/1996.

Trei seturi de volume tipărite vor fi expediate la trei biblioteci universitare din Uniunea Europeană (NATO DEFENSE COLLEGE-Italia, GEORGE C MARSHALL EUROPEAN CENTER-Germania și BIBLIOTHÈQUE INTERUNIVERSITAIRE DE LA SORBONNE- Franța).

Două seturi de volume tipărite vor fi depuse la Biblioteca Universității Naționale de Apărare „Carol I”.

Pachetele conferinței (constând din mapă, pix, card de memorie pe care vor fi încărcate în format pdf volumele conferinței, diploma conferită fiecărui autor și extrasele tipărite ale articolelor) vor fi distribuite autorilor care au achitat taxa prin grija administratorilor conferinței, pe baza unei planificări individuale, imediat ce situația o va permite.

 

 

                                             Descarcă invitaţia  pdf

                                             Descarcă afis  pdf